Comanzi acum și primesti mâncarea peste 30 de ani. Se întâmplă la o măcelărie din orașul japonez Takasago care a înnebunit lumea cu crochetele de vită Kobe. Produsul e atât de dorit încât lista de așteptare e foarte lungă.

Se întâmplă la o măcelărie din orașul japonez Takasago care a înnebunit lumea cu crochetele de vită Kobe. Produsul e atât de dorit încât lista de așteptare e foarte lungă.

Delicioasele crochete, la mare căutare FOTO Shutterstock

Delicioasele crochete, la mare căutare FOTO Shutterstock

Cei care doresc să savureze delicioasele chifteluțe congelate de la măcelăria Asahiya le vor primi abia peste 30 de ani. Produsul e atât de popular, încât lista de așteptare a ajuns la 3 decenii, relatează CNN.

Cu o veche tradiție în ceea ce privește comercializarea cărnii, Asahiya, fondată în anul 1926, a vândut produse, inclusiv carnea de vită Kobe, timp de zeci de ani.

Crochetele de vită au fost adăugate pe lista de produse după cel de-al Doilea Război Mondial.

Listă de așteptare mai scurtă. Doar patru ani

Însă abia în anul 2000, crochetele cu cartofi și carne de vită au devenit faimoase în mediul online, mărturie fiind listele de așteptare ridicol de lungi cu care se confruntă acum cumpărătorii.

„Crochete extreme” sunt unul dintre cele patru tipuri de crochete de vită Kobe disponibile la Asahiya.

Cei care nu vor să aștepte 30 de ani pot comanda crochetele de vită Premier Kobe, la care lista de așteptare e de „doar” 4 ani, anunță sursa citată.