Harman – subsidiara coreenilor de la Samsung, tocmai a prezentat un Head-Up Display cu realitate augmentată la CES 2023. Tehnologia este gata să fie integrată de către companiile din industria auto.

Las Vegas este zilele acestea capitala mondială a tehnologiei. Producători de automobile și companii din domeniul tehnologiei și-au dat întâlnire la ediția din 2023 a Consumer Electronics Show sau, pe scurt, CES.

Harman, subsidiara gigantului coreean Samsung, a venit pregătit cu o serie de tehnologii care pot fi implementate de către companiile din industria auto.

Una dintre ele este Harman Ready Vision, un Head-Up Display cu realitate augmentată. Potrivit reprezentanților companiei, sistemul afișează o serie de informații necesare condusului, la timpul potrivit, și care pot fi citite cu ușurință de către șofer.

Harman Ready Care este o altă tehnologie care poate fi văzută în acțiune la CES 2023. Folosind inteligența artificială, sistemul urmărește nivelul de atenție și de concentrare a șoferului, ajutându-l pe acesta să abordeze posibilele situații periculoase. În plus, îi monitorizează semnele vitale. 

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, este sistemul Sound and Vibration Sensor and External Microphone, care poate detecta impactul și sirenele mașinilor de poliție, ambulanță, pompieri etc.

Așa cum spuneam, toate aceste tehnologii propuse de Harman sunt pregătite pentru a fi utilizate de către companiile din industria auto. 

via Harman