Crăciun, Revelion sau relaxare de vacanță la schi, de şi după Sărbători? Pentru toate există un răspuns corect. Ai mai jos cȃteva sugestii din ţară şi străinătate.

„Bike House”  – vacanță Braşov

Pinguinilor de la „Madagascar Travel” le-a plăcut aici şi o recomandă!

Casa este aproape de centrul Braşovului, deţine 3 apartamente, curte comună şi un spaţiu generos pentru mese festive, ideal pentru familii sau grupuri de prieteni dornici să petreacă Sărbătorle ȋmpreună.

Vezi aici Ofertele lor de Crăciun şi Revelion.

„Dacii Liberi Resort and Spa” – vacanță Maramureş

Experimentaţi servicii de talie internaţională ȋntr-un Sejur An Nou 2023-2024 Dacii Liberi. O vacanță  de 5 zile, 4 nopţi, ȋntre 9 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024. Oferind un centru spa şi o piscină cu apă sărată, Pensiunea Dacii Liberi Resort and Spa este situată ȋn Petrova, ȋn partea istorică a judeţului Maramureş. Oaspeţii se pot bucura de o masă tradiţională romȃnească la restaurant.

Pregătiți-vă pentru o escapadă magică de Revelion, ȋn Antalya 

Între 28 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, vă așteaptă 5 nopți pline de bucurie şi distracție sub soarele călduț al Antalyei.

Vă veţi crea amintiri de neuitat! Rezervați acum și pregătiți-vă pentru o vacanță plină de magie și distracție!

Găsiţi aici şi alte oferte ale Madagascar Travel. Rezervați acum și pregătiți-vă pentru a vă bucura de vacanţe de neuitat, alături de cei dragi!