• August 31, 2022
  • admin
  • 0
Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi. Așa cum îi spune și numele, uniVRse este universul VR-ului, cel mai nou concept de pe piață, dotat cu cele mai multe perechi de ochelari HTC Vive la nivel național.

Mai mult decât atât, suntem singurii din România care îți punem la dispoziție platforme omnidirecționale, platformele KatWalk, pe care te poți deplasa în timp real, toate mișcările din mediul fizic fiind redate în mediul virtual, integrându-te în felul acesta în joc propriu-zis. Diferența dintre ochelarii de KatWalk și ochelarii de VR este dată de faptul că ai spațiu nelimitat de mișcare, în timp ce realitatea virtuală îți impune o limită de 5m, iar experiența este mult mai intensă.

Ne-am gândit să creăm acest spațiu din pasiune pentru gaming, pentru tot ce ține de tehnologie modernă și de realitate virtuală, dar mai ales pentru experiența socială. Știm cât de mult înseamnă prietenii pentru tine, prin urmare, vă punem la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse in VR.

Univrse este punctul de intersecție între plăcerea de a te juca (individual sau în grup), de a evada din realitatea propriu-zisă și a intra într-o lume imaginată. Este locul în care poți învăța lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant! Este locul în care îți poți înfrunta anxietatea și îți poți trata anumite fobii, precum frica de zbor, de spații închise, etc. De asemenea, Univrse poate fi gazda ta pentru cele mai cool evenimente speciale din viața ta, fie zi de naștere, fie corporate. Mai spunem? Hai să te convingi!

Ce oferim ?

La Univrse ai parte de o gamă largă de servicii și jocuri, care te vor provoca să îți depășești limitele!

De asemenea, găzduim evenimente tematice, corporate, zile de naștere și suntem deschiși pentru orice propunere ai tu!