Campioana Simona Halep, aflată în plin scandal dopaj, a avut un mesaj pentru Holger Rune (19 ani, 18 ATP), noul elev al lui Patrick Mouratoglou (52 de ani), după finala turneului de la Paris, dar și pentru antrenorul francez.

Simona Halep, mesaj pentru Mouratoglou și Holger Rune

Într-un mesaj postat pe Instagram, Simona Halep a ținut să-i felicite pe Ruge și Mouratoglou pentru cel mai important succes din cariera jucătorului sportiv.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep.

Rune și Mouratoglou, al doilea trofeu împreună

Rune și Mouratoglou colaborează de la începutul lunii octombrie, înainte ca Halep să anunțe să a fost găsită dopată.

Simona anunțase că va reveni abia la începutul anului 2023 pe teren și l-a încurajat pe antrenorul francez să-și găsească o nouă colaborare în această perioadă. Ulterior, Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj și așteaptă începerea procesului.

Rune și Mouratoglou au împreună 3 finale. Danezul a triumfat la Paris și Stockholm și a pierdut ultimul act de la Basel.

Patrick Mouratoglou: „Vobesc cu Simona în fiecare zi”

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) a spus recent că din momentul apariției cazului de dopaj a discutat zilnic cu Simona Halep (31 de ani, 10 WTA).

„Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Tennis Actu.