Știința a stabilit cine este cea mai frumoasă femeie din lume 2022. Un medic chirurg britanic a dat verdictul, folosind o formulă veche de sute de ani. După ce a analizat cu precizie matematică, a stabilit cine este femeia care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Au fost dezvăluite și ocupantele locurilor doi și trei.

Cine este cea mai frumoasă femeie din lume 2022

O actriță cunoscută pentru rolul dintr-un serial de mare succes este este cea mai frumoasă femeie din lume 2022. Potrivit medicului chirurg Julian Da Silva, Jodie Comer, protagonista din serialul „Killig Eve” este femeia cu cele mai frumoase și mai armonioase trăsături. În timp ce mulți sunt de părere că gusturile sunt subiective și că frumusețea este în ochii privitorului, medicul britanic a folosit o metodă matematică pentru a da verdictul.

Specialistul a analizat trăsăturile feței și a măsurat proporțiile dintre ochi, nas, sprâncene, buze, urechi, bărbie etc ale mai multor vedete. El a folosit formula Phi, o tehnică străveche care stabilește etalonul pentru perfecțiunea trăsăturilor fizice și frumusețea absolută.

Jodie Comer a obținut un scor de 94,52%, fiind cel mai mare dintre vedetele analizate. Medicul chirurg a explicat că actrița a avut cel mai mare scor în ceea ce privește poziționarea gurii și a nasului: 98,7%. De asemenea, dimensiunea nasului și forma buzelor, precum și poziționarea ochilor i-au garantat primul loc în clasament.