Wave Studio, dezvoltator de aplicații mobile din România, a intrat în topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală și de Est pentru rezultatele financiare înregistrate în perioada 2018-2021.Wave Live Wallpapers.

Wave Live Wallpapers.

Pentru categoria principală a clasamentului sunt analizate creșterile veniturilor înregistrate în ultimii 3 ani, ceea ce pentru companie reprezintă 1319%. Este al 23-lea an în care Deloitte desfășoară programul de recunoaștere a afacerilor de succes din regiune.

Înființat în 2014, Wave Studio este dezvoltator de aplicații mobile pentru Android și iOS. Produsele create sunt publicate de companie în categoria de personalizare a interfeței telefoanelor, dedicate sistemelor de operare Android și iOS. Principalele aplicatii din portofoliu sunt Wave Live Wallpapers și Wave Keyboard.

Wave Live Wallpapers este aplicația care oferă opțiuni de personalizare a fundalului pentru majoritatea modelelor actuale de smartphone. Lansat în 2017, produsul a depășit recent 30 milioane de descărcări la nivel global. Într-un context extrem de competitiv, rezultatele bune se datorează actualizărilor constante, prin adăugarea de noi funcționalități și optimizări pentru a putea fi folosită de tot mai mulți utilizatori.O privire asupra Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est.

O privire asupra Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est.

În același timp, Wave Live Wallpapers se diferențiază prin creațiile originale, 3D și interactive, realizate de departamentul de design al companiei. În plus, utilizatorii au la dispoziție un instrument ușor de folosit pentru a crea fundaluri inedite, inclusiv un generator de imagini bazat pe tehnologie AI.

Wave Keyboard este primul produs al companiei, lansat în 2015. A fost totodata și prima tastatură din magazinul Google Play care permitea personalizarea fundalului cu imagini animate. Succesul aplicației s-a reflectat în cele peste 25 milioane de descărcări înregistrate.

În total, la nivelul întregului portofoliu, Wave Studio a înregistrat peste 215 milioane de descărcări.