• November 30, 2022
  • admin
  • 0

Plecarea în vacanță cu o altă familie sau cu mai mulți prieteni poate deveni un coșmar, dacă nu respecți câteva reguli, pentru a vă întoarce în relații la fel de bune, precum erați când ați plecat.Vacanță FOTO Arhivă

Vacanță

Toată lumea pornește să călătorească cu cele mai bune intenții, dar cum vă asigurați că aveți toți un timp relaxant și distractiv fără ca acesta să se încheie într-o călătorie tăcută înapoi la aeroport, unde nu vă mai vorbiți niciodată unul cu celălalt?

Specialiștii au pregătit câteva sfaturi care să vă ajute în pregătirea vacanței perfecte, alături de alte familii.

Asigurați-vă că cei mici se înțeleg la fel de bine ca și adulții

Nu are rost să pleci în vacanță dacă micuțul tău va petrece tot timpul mizerabil sau certându-se pentru că nu se înțelege cu copiii prietenilor tăi. Desigur, copiii vor avea certuri, dar dacă nu ai nicio clipă să-ți citești cartea în liniște din cauza nesfârșitelor plânsete, ce rost mai are concediul?

Planificați împreună vacanța

Planificând împreună vacanța, nu veți avea surprize bruște. De exemplu, a afla că băile sunt comune cu alți rezidenți ar putea fi incredibil de jenant. Descoperirea că vila la care locuiți se află la kilometri de orice alt loc ar putea cauza probleme.

Vorbiți despre bani înainte de a pleca

Înainte de a pleca, vorbește despre cum plănuiești să faci mesele. Vă puteți permite să luați masa în afara orașului în fiecare seară sau vă veți împărți la gătit? Cine va plăti pentru ce? Poate înființați un fond pentru cheltuielile comune.

Afla ce își doresc de la o vacanță 

Nu-mi place nimic mai mult decât să înot în ocean și să citesc o carte. Totuși, m-am căsătorit cu un bărbat care urăște plajele și vrea să viziteze muzeele și orașele vechi, chiar și la 90 de grade. Am învățat să fac compromisuri și exact asta va trebui să faci în vacanță cu o altă familie. Doar pentru că vrei să te relaxezi în jurul piscinei toată ziua, nu înseamnă că vor să o facă și ei.

Acceptați stilul lor parental

Acesta este poate cel mai greu. Nu vei fi niciodată de acord cu fiecare lucru mic pe care îl fac prietenii tăi, dar cel mai bine este să nu te implici. Toți facem lucrurile în stilul nostru.